Saturday, February 12, 2011

01.11 | 01.01.11 :"bulat"

salam...berkurun lama.....hahaha sumpah!da lame xpost pape..erk??mcm da lupe plak ak ni ade blog..hehehe XD..spanjang hayat x mengupdate blog ni, mcm2 hal y blaku...huhu..ade y epy ade y duke ade y blurr..nyahaha..tp 2 laa hidup namenye..xsempurne hidup ni law xlalu sume 2...nak citew pasal bahgie??erkk...malu laaa..>.<"..hehe...pasal dye....sape dye??_juz call her BULAT lah_knape pgel dye bulat??sbb ye comel membulat..hak3x..sbnarnye xtaw erk camne ly couple ngan dye..start2 nak bekawan je...kan bagos ramai kawan...hehe..kitorg x1 klas tp 1 kuliah..erk,,yess da ingat!mcm mane knal ngan dye..hehe..ade 1 ari 2, sorg mber ni bgtau y ade sorg gul ni minat kat ak...nyaahaha malu maa..yelaa ak ni bukan ade pae..xde rupe harte sgale..wuhuu..lgpon mase ur dye still ade boyfren lg...xlame lpas mbe ni gtawu, nak try2 laa mintak num fon, nak bedepan mcm xsempat,sbb jumpe xkerap pon...kdg2 je selisih kat kuliah ur..pas ur mintak laa ngan mbe ni..hee...bermulelaa kisah dye kat sini...1st2 men mcet, lpas 2 calling2..then 1 jumaat ur g mkn kat cafe admin ngan sorg mbe y da nak pindah, tawu2 dye bwk skali bulat ur g cafe..tp aritu bulat 2 puase...=.="..hahahah...smp je dye kat cafe admin tgok2, eh ape macam pkai same sedondon baju putih ni..hahah..aku pkai baju melayu putih aritu...erk..2 laaa org ckp law jodoh xkmane.hahahaha..eksen plak naaa...rasenye intro dye ckup laa ni je(tp sbnanye byk lg)...hehehe...um ble erk ktorg start couple??erk..tpat jam 1.11am 01jan2011 saye mghantar 1 mcet untuk propos dye...hak3 mcm lawk laa mase ur,, padahal sblah2 je..tp nak ckp mase ur ramai org ngan mbe2..mcm ade gangguan cket...mase ur kat uptown danau kota,nga bjalan ngan dy, then dye ckp YA...huhu....=D.start 2 laa ktorg trus couple..hop dye laa last gurl lam edop ni n nak jadikan dye permaisuri smp akhir hyat..ecehh jejiwang plak..hahaha..skang ktorg rase bahgie kot...ekh tp tatawulaa dye sbb ak salu wat hal..ha..tp hal kcik je kot..sbb telalu busy ngan sgale xcimen..eee..ara2 dye paham situasi ak...erk rse2 na benti menulis laa sbb lom smyg asar..lg un ni meminjam lappy roomate..xsdap plak na pkai lame2 an..nyahahah(rasenye da mcm lappy sdiry plak sbb asek ak je y guna)...umm byak lagi bende na cte..nanti cuti law free insyaallah beusehe merajin2kan diri mengupdate blog ni.huhu...okeh laaaa  chowww choowww chowww....krana drimu begitu beharge..waahahaha...LOL..dadadaaaa....mintak map law ade tesyilap2 tesyasyul2..heee=D..salam