Tuesday, July 19, 2011

They Dont Know What I Know ~~ I Know What They Dont Know

bismillah...assalam...hop smue dalam keadaan sihat sejahtera..hehe ^^ ! cett! tgok title ye ye je nak speakin konon..haissh ! tp sbenanye "bukan itu yang saya nak cerita" mintak maaf ayahanda (pengarah kmj), anakanda meminjam sebentar kate2 mu..haha ! ni sebenarnya "ana" nak crita pasal beberapa hal y belaku kebelakangan ni. (erk ?? "ana")he3x xD ! dah lame mendiam sbb mmg terlalu busy n xsempat nak mengupdate, law ade mase free mcm skang ni baru sempat2kan diri tuk mengupdate, ni pon kat dalam  clas practical csc. haha.. orite, refer kat tajuk 2, "They Dont Know What I Know ~~ I Know What They Dont Know" "ana" terus jela cerita, sebenarnye adalah beberapa individu yang agak musykil/pelik/serius betol2 sgt ganjil bila "ana" masok 1 persatuan Islam kat kolej ni:

JA: jawatankuasa
P: pelajar
P: pusat
I: islam
M: matrikulasi

masjid an-nur kmj


"JAPPIM" ! haha ! ape salah "ana" ??? "ana" juga manusia biasa, memang dulu "ana" pernah wat kesilapan, tp setiap hamba Allah seringkali diberi peluang untuk bertaubat selagi nyawa  belum dicabut..alhamdulillah syukur ! bukan nak ckp ape, tp ntahlah, "ana" rase tenang sangat diri bila ade di masjid..sebenarnya dari sem lepas lagi "ana" dah selalu ke masjid tuk bersolat jemaah, tp xlah terlalu kerap, sekurang2nya 2 kali sehari..tp sem ni, "ana" rasa bersyukur sangat sebab telah menjadi  salah seorang majlis tertinggi  JAPPIM ni, n "ana" telah menyandang jawatan sebagai "bendahari". hehe ! tp bila dah ade jawatn 2, tangunggjawab sgt besar, n insyaAllah "ana" akan pegang n laksanakan amanah itu sebaik2 mungkin demi agama Allah.. haha, sejak bermenjak2 terjebak dengan JAPPIM ni, ngade2 nak pakai ana ( terikut2 MT lain) hehe..*tp bukan ngade2 gedix2 nak pakai "ana"-"anta" ni cuma dah terbiasa.. okeh noktah ! erk?? sebenarnya nak crite pasal individu2 y xtawulah nak ckp dyorang xberpuas ati atau x, 2 lantak dyorang lah...cume aku nak ckp, ape y aku buat aku tau, sukati aku laa...aku rase ape y aku wat 2 btol btol lah walaupon korang rase salah.. haha ! tp kalau korang nak komen pasal aku, aku terima sbb aku belajar nak jadik orang y "ASERTIF".. haha..aku memang byk2 kekurangan untuk diperbetulkan.. so tlg lah komen, gtawu ape y aku salah, bia aku leh baiki, tp xyah ckp belakang, kutok2, haish keji sungguh kamu semue kalu begitu! hehe..(adeh, taip2 baru perasan bahase dah berubah plak) haha..k lah, klas da nak abes ni, nak g klas english, *hopfully xkena public speaking..haha ! k..tc everybody ! buatlah  setiap bende y baik dengan niat kerana Allah, jauhi lah larangannya..assalam..^^ !

No comments:

Post a Comment